jueves, 1 de marzo de 2007

Comunicat del conjunt de grups municipals de l’Ajuntament.

Donat que aquests darrers dies el conjunt de portaveus dels diferents grups municipals han intercanviat les seves opinions sobre el conveni signat el passat mes d’octubre amb el Ministeri de l’Interior i l’Ajuntament de Sabadell sobre la titularitat de la Caserna de la Guàrdia Civil.

Atès que la voluntat de tots els grups municipals és analitzar les possibles solucions, han decidit deixar sobre la taula les dues mocions previstes per la sessió plenària del dia d’avui, 28 de febrer de 2007.

Al mateix temps, en un termini màxim d’un mes, el conjunt de formacions polítiques es reuniran per tal de valorar tots els aspectes relacionats amb la titularitat de la Caserna de la Guàrdia Civil.

Entre els arguments a valorar hi ha d’àmbit jurídic, legal i polític, així com poder demanar terceres opinions o informes especialitzats que permetin aprofundir en el coneixement dels diferents aspectes, i que per tant permeti valorar des de la suspensió del contenciós administratiu fins el manteniment del mateix.

La voluntat és mantenir un diàleg obert i plural entre les organitzacions polítiques perquè, de nou, totes puguin tenir accés a l’expedient i al conjunt d’informacions relacionades amb la Caserna de la Guàrdia Civil.

Grup Municipal d’ICV-EUiA

Grup Municipal d’ES

Grup Municipal del PP

Grup Municipal de CIU

Grup Municipal d’ERC

Grup Municipal del PSC

1 comentario:

Anónimo dijo...

Ara què? Us baixeu tots els pantalons davant del Bustos un altre cop? Buah.. quin riure